Op deze website komt geen complete agenda. Volg mij op Facebook of Twitter voor het laatste nieuws rondom concerten.

 

Op uitnodiging mocht ik deelnemen aan het World Carillon Project van New Sounds/WNYC in New York. Met dit project wordt geprobeerd een wereldwijde verbinding te leggen in deze vreemde tijd vol isolement. Componist David Cieri schrijft hiervoor telkens een nieuw beiaardwerk dat ergens in de wereld op een carillon gespeeld wordt. Op een regenachtige dag, vlak voor Kerst, heb ik het werk Prolepsis Days gespeeld in Hilversum. Gisteren is het gepresenteerd op het muziekstation door Caryn Havlik, John Schaefer, en David McLean van New Sounds, WQXR, The Greene Space, WNYC.De beiaard van het Raadhuis te Hilversum is nu toegevoegd aan opnames uit Chicago, Durham, Sydney, Lier en Sint Petersburg. Alles te bekijken en beluisteren op https://www.davidcieri.com/the-world-carillon-project

Met dank aan Evert Aalten voor de fantastische opname, gemeente Hilversum voor het faciliteren en David Cieri voor de uitnodiging.

 

Sinds kort heb ik ook een Youtube-kanaal waar af en toe filmpjes zullen worden geplaatst.

Een eerste filmpje is gemaakt door trompettist Rudolf Weges op het dak van de Raadhuistoren in Hilversum tijdens ons concert op 18 september 2020.